26 februari 2015

Våren närmar sig


Är ni redo för våren? Det är jag! Vårmodet, solen och lite varmare dagar, men vi får inte glömma ljusare färger på naglarna. Har ni tagit en titt på vår kollektionerna 2015? Ta en titt ovan, det blir inte de pastelliga färgerna i år utan enligt mig "en lite tråkigare vår". Men det är klart att de pastelliga färgerna inte kan vara inne för alltid. 


Vad ska jag inskaffa mig inför våren? 

- Ett bra vitt nagellack, man kan inget
 annat än att älska vita naglat när det är ljusare tider! 

- Det lila nagellacket i essies vår kollektion. Det är min favorit bland alla vårkollecktioner jag sett, ett måste för mig! 

- Sa jag att jag älskar rosa på våren? Det gör jag! Eller jag älskar alltid rosa, så ett nytt rosa nagellack till min samling. Jag vet dock inte exakt vilket men det lär ni få se när den är i min samling. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar