9 mars 2014

Floral nails

Denna veckan som gått har varit en sån dåligt vecka. Det har varit en vecka då jag inte haft någon insperation. När jag väl har bestämmt hur jag ska göra mina naglar så har det inte blivit bra. Det har alltså inte varit det roligaste. Men nu är det bara att se framemot en ny vecka och förhoppningsvis mindre misslyckanden. Det är redan den 9onde mars och jag ör på den andra designen i min nail art challenge alltså "floral nails". Hur ska jag kyckas bli färdig? Jaja det får vi se.

Till denna design har jag använt mig av ett set från ciate. ciate gör väldigt bra och roliga set och mitt heter "very colourfoil manicure". Jag har haft detta set ett tag nu men vet egentiligen inte varför jag inte visat er det. Detta se är limited edititon och jag beställde mitt på members.com för ett tag sedan så den finns inte kvar där, däremot finns det säkert att köpa på nelly.com .
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar