22 mars 2015

Starka naglar?

Vad ska man egentligen göra för att få långa starka naglar? Idag hade tänk att dela med mig av mina två bästa tips! 

• massera in en olja på dina nagelband i gång om dagen. Visst låter det mycket? Men det är inte så mycket som man tror, själv gör jag det precis innan jag går och lägger mig och det är precis lika "jobbigt" som att ta bort sminket. Gör det till en vana helt enkelt! 

Ovan ser ni oljan jag använder mig av. Jag blandar mina 3 favorit oljor till naglarna: kokosolja, olivolja och rapsolja. Hur mycket jag tar av varje kan ni se ovan. Jag börjar med hälften kokosolja sedan lite olivolja och en lite rapsolja.

• använd ett toplack varje dag för att skydda dina naglar! Även detta gör jag varje kväll och märker att mina naglar inte förstörs och bryter lika lätt. 

Testa detta och se om ni märker av en skillnad för det gör jag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar