16 februari 2015

Fakta


~ Det finns inget ställe där jag trivs bättre än vad jag gör i en skidbacke i alperna 
~ Jag är en extremt slarvig person 
~ Jag hatar att gå ut och springa och finner inte någonting roligt med det 
~ Kläder och mode är någonting jag tycker är jättekul och älskar! 
~ Jag tänker mycket på framtiden och har kanske ovanligt bra koll på vad jag vill i framtiden! 

Eftersom jag är väldigt opersonlig här på bloggen så var det dags för ett lite mer personligt inlägg, hoppas att ni gillar denna typen av inlägg!'

1 kommentar:

  1. We've added GD&T to our in-house first article inspections and course of capability studies to offer you an much more complete set of dimensional verification options. Here at XYZ Inc., we are the main firm in our business in the Capital City area. We're pleased to have a three.eight Glassdoor ranking from our employees. We are hiring Direct CNC an experienced CNC Programmer to help us keep growing. If you're devoted and impressive, XYZ Inc. is a superb place to develop your career.

    SvaraRadera