4 maj 2014

Var har jag varit?

Då är jag här igen! Men var har jag egentiligen varit? Ja det kan jag fråga mig själv men jag har inget direckt svar. Denhär gången jag tog en paus så hade det faktiskt ingenting med bloggen att göra. Saken är den att jag inte här haft någon inspiration eller motivation till att måla mina naglar. Jag har gått runt utan nagellack vilket jag aldrig brukar göra! Jag tror även att det är bra för ens naglar att få en liten paus från allt nagellack, men mina fick nog en lite för lång paus. När jag går utan nagellack för länge så bryter jag mina naglar hela tiden och av den anledningen är mina naglar korta just nu. Men nu har jag i alla fall hittat tillbaka till mina älskade nagellack och kan börja blogga igen. För det är ju ganska svårt att skriva en nagelblogg när man går runt utan nagellack hela tiden, eller? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar