12 maj 2014

Om man inte har orken

Det kan ofta vara så att man inte har orken till att sitta och måla komplicerade designer på sina naglar hela tiden. Inte nog med det så kan det ju även vara så att tiden inte räcker till. Trots det så vill man ju att ens naglar ska vara fräscha och fina. Idag hade jag tänkt att dela med mig av mina tre bästa sätt att måla sina naglar när man inte har ork eller tid, fast man vill ändå att dem ska se snygga ut!

Nude, måste jag säga mycket mer? Jag tror inte det. Nude har blivit en stor trend som man sett på kläder, naglar och allt möjligt och jag kan bara säga att jag älskar det!

White, det är nog det snyggaste som finns enligt mig. Speciellt om man är brun efter man legat i solen hela dagen, så ser man de riktigt vita naglarna gud vad det är snyggt!

French manicure, det kan aldrig bli fel. Man kan göra den klassiska med vita tippar eller lyxa till den med  silver eller guld precis som ovan. Det som jag verkligen älskar med den franska manikyren är just att man kan göra den så olika och att den aldrig måste bli den samma.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar