19 mars 2014

Recension x2

 Om man vill att sitt nagellack ska hålla så är det ett måste att ha ett top lack eller ett top coat, som det heter på engelska. Det är en väldigt stor skilland på dem olika top lack från de olika märken och jag ska skriva om två stycken idag. Jag hade tänkt att jämföra dem lite och dra en slutsats om vilken jag gillar bäst. Så det kommer att bli som två recensioner. 

Seche vite dry fast top coat
Detta top lack hade jag hört jätte bra saker om vilket gjorde att jag fick väldigt höga förväntningar. Att ha höga förväntningar kan nästan aldrig vara bra eftersom det är så himla lätta att bli besviken. Tyvärr så blev jag lite besviken på detta top lack. Det är ett bra top lack det kan jag verkligen inte säga emot men  jag tycker att det finns bättre top lack där ute. 

Positivt
~ torkar snabbt

Negativt
~ jag tycker att detta är lika "bra" som ett top lack för halva priset
~ inte värt pengarna
~ torkade ut efter lite mer än halva upp använt (har läst att det är ganska vanligt)

Finns på: Kicks 
Pris:129 kr 
☆☆☆

Frontcover top coat
Det var verkligen tvärt om med detta top lack. Fick detta i ett kit från frontcover i julklapp och hade inga förväntningar alls. Trodde att detta skulle vara helt okej men inget jätte speciellt, men jag hade visst fel. Efter att ha använt detta ett tag nu så är jag kär!

Positivt
~ perfekt borste
~torkar snabbt
~ nagellacket håller verkligen mycket länge

Negativt
~gillar inte korken eller vad man ska kalla det, svår att hålla när den är rund. 
~ finns nog bara att få tag på i frontcovers kit

Finns på: Sephora
Pris: vet inte
 ☆☆☆☆☆

Så jag tror att ni förstår vilken som är vinnaren? Inga kommentarer:

Skicka en kommentar