11 februari 2014

Pink

Okej, jag måste börja detta inlägget med att säga förlåt för väldens sämsta bild kvalité och att jag inte har någon bild på nagellacken jag använt mig av i denna design. Men när jag väl skulle fota mina naglar så gick en av dem två lampor jag använder mig av när jag fotar sönder. Det är omöjligt att få bra bilder med bara en lampa eftersom det blir massor med fula skuggor. Därför blev bilden jätte dålig. När jag sen skulle fota mina nagellack så gick den verkligen inte, ingenting blev bra! Jag sitter nu här jätte irriterad, men jag ville bara få upp detta inlägg så snabbt som möjligt. Men jag ska självklart fixa lampan tills nästa inlägg!

Så detta är alltså mina andra alla hjärtans dag naglar. Detta kommer att bli dem sista eftersom det inte är många dagar kvar. Bilden är inte rättvis men jag hoppas att det är okej ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar