24 februari 2014

Inspiration

Är det bara jag som ibland känner att min inspiration är på noll? Då jag verkligen inte har en aning om vad jag ska göra för någon nageldesign och det blir oftast enfärgade naglar under dem perioder. Nej jag tror inte det! Vi alla  har dem perioder då man inte har någon inspiration och det kan gälla allt inte bara naglar och bloggen utan även skolan och allt annat. Jag har självklart inte lösningen för allt och alla, men när det gäller naglat så finns det två personer som hjälper mig en hel del. 

Den första är Lynette Cenee. Hon håller inte bara på med naglar utan också smink och hår. Men jag kollar självklart på hennes nagel videos. Ni hittar denna tjej på instagram vid samma namn och även på youtube där hon lägger upp riktigt bra och inspirerande videos!

Den andra tjejen heter Alice och hon har den bästa nail art bloggen jag läst. Ni kommer verkligen inte bli besvikna om ni klickar in.

Ingen av dem är svensk och det är faktiskt så att jag nästan bara läser/kollar på Amerikanska och brittiska nagelbloggar och videos. Så om ni känner att ni behöver lite inspiration så vet ni vad ni ta och göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar