12 januari 2014

Scholl - Nail beauty set

Jag fick detta nagelvårdsset från scholl i julklapp. Min första tanke var nog, kommer jag verkligen ha använing till allt dethär? Men sanningen är den att man faktiskt har det. Visst kan det vara ganska svårt att hålla koll på vad de 16 olika sakerna är till för men man lär sig det. I början fick jag sitta och kolla på beskrivningen varenda gång för att veta vad som var vad, vem nu vet jag äntligen det!

Jag kan verkligen rekommendera detta nagelvårdsset till er alla. Du har verkligen allt du behöver. Jag har varit en person som har använt mig av glasnagelfilar men dessa nagelfilar som du får med här är verkligen 100 gången bättre. Det tar verkligen inte alls så lång tid som det gör med glasnagelfilar, eller som med vanliga nagelfilar för den delen. Jag tar ju bara testat detta på mina naturliga naglar, men jag tror att det funkar precis lika bra med lösnaglar!

1/2 filar till dina naglar 
3 till för att polera dina naglar så att dem blir glansiga
4 till för att polera dina tånaglar
5 nagelfön så att nagellacket torkar snabbare
6 nagelbandslyftare
7 rengöringsborste som du tar när du är färdig
8 sladd för att ladda manikyrenheten och för att fönen ska kunna funka
9 för att trycka tillbaka nagelbanden 
10 manikyrenheten där du sätter på dem olika delarna. 
11/13 filar för tånaglar
12 tar bort hård hud
14 rundar av naglarnas kanter och tar bort död hud 
15 till för att forma hörnen på naglarna 
16 rundar naglarnas kanter och avlägsnar död hud runt nageln
 
Har ni några fler frågor angående detta nagelvårdsset är det bara att kommenrera!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar