2 januari 2014

Fem favoriter

Eftersom det är nytt år så tyckte jag att det var passande att göra ett inlägg om mina fem favorit naglar jag gjort under 2013. Jag fick sitta och kolla igenom mitt arkiv här på bloggen för att välja ut mina favoriter och det var inte lätt. 

När man sitter och kollar igenom alla bilder så kan man verkligen se hur kvalitén på bilderna har förbättrats. Kommer kanske göra ett inlägg mer specifikt på min kamera, hur jag tar mina bilder osv. Men här är mina favoriter:

Detta var en av dem första naglar som jag la ut här på bloggen, det var i juni när jag startade den. 
Gjorde dessa naglar när mina fina vänner skulle konfirmera sig juli. Som ni kan se på bilden så hade jag inte skaffat en egen domän än.
Dessa är nog min favorit av dem alla. Älskar verkligen dessa Chanel naglar som jag gjorde i juli. Kanske blir det nya Chanel naglar i år?
Dessa randiga naglar gjorde jag i augusti och sommaren var snart slut.
Dessa halloween naglarna gjorde jag i oktober och det var dem sista naglarna jag gjorde innan min paus. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar